Kategoria:Mirëmbajtja CS1: BOT: Gjendja e adresës origjinale është e panjohur

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria e mirëmbajtjes për artikujt te burimet e të cilëve kanë të vendosur |dead-url=bot: unknown. Artikujt këtu shtohen automatikisht nga moduli CS1. Kjo vlerë vendoset nga robotët kur adresa origjinale në fakt funksionon por nuk duket të lidhë me çfarë flet burimi. Ju lutemi, kontrolloni adresat origjinale dhe vendosni vlerën e duhur te parametri dead-url.

Faqet në kategorinë "Mirëmbajtja CS1: BOT: Gjendja e adresës origjinale është e panjohur"

Kjo kategori ka 200 faqe nga 276 gjithësej.

(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)
(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)