Kategoria:Mirëmbajtje CS1: gjuhë e panjohur

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është kategoria e mirëmbajtjes për artikujt te burimet e të cilëve parametri language ka një vlerë të panjohur. Artikujt këtu shtohen automatikisht nga moduli CS1. Ju lutemi, rregulloni gabimet me emërtimin e gjuhëve dhe kini parasysh të përdorni presjen nëse do të renditni më shumë se një gjuhë për burim.

Faqet në kategorinë "Mirëmbajtje CS1: gjuhë e panjohur"

Kjo kategori ka 6 faqe nga 6 gjithësej.