Kategoria:Vetitë CS1: Burime në shqip (sq)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria për artikujt burimet e të cilëve janë në shqip. Artikujt këtu shtohen automatikisht nga moduli CS1 kur parametri language ka vlerën sq. Burimet shqip janë më të parapëlqyerit për lehtësinë që ofrojnë në kontrollim dhe kjo kategori shërben për qëllime krahasuese e statistikore.

Faqet në kategorinë "Vetitë CS1: Burime në shqip (sq)"

Kjo kategori ka 200 faqe nga 5.716 gjithësej.

(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)

A

(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)