Klika e Titos, xhelat i popujve të Jugosllavisë dhe i minoritetit shqiptar të Kosovës e Matohis

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Klika e Titos, xhelat i popujve të Jugosllavisë dhe i minoritetit shqiptar të Kosovës e Matohisë : pjesë nga raporti i mbajtur në Kuvendin Popullor, sesion i VII i zakonshëm, dt.1.VI.949 mbi planin dy vjeçar të Shtetit broshurë me autor Enver Hoxha. Botuar në Tiranë, në vitin 1949. Faqe 12.