Kobilica

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kobilica, (pa sh. Kolibicë), është një mal që gjendet në Kosovë në kufi me Republikën e Maqedonisë. Ky mal është pjesë e Bjeshkëve të Sharrit dhe është 2 524 metra i lartë. Kobilica shihet shumë mirë që nga qyteti i Prizrenit.