Kodet e IATA Airline

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kodet-IATA për shoqata fluturimesh ose (ang. IATA-Codes) lëshohen nga IATA në bazë të rezolutës 762 dhe përbëhen nga një kombinacion prej 2 shkronjash dhe/ose numrash. Ato gjejnë një përdorim të gjerë para së gjithash tek përgatitja e biletave të fluturimit, në sistemet e informacionit mbi pasagjerët, etj.

A[redakto | redakto tekstin burimor]

B[redakto | redakto tekstin burimor]

C[redakto | redakto tekstin burimor]

D[redakto | redakto tekstin burimor]

E[redakto | redakto tekstin burimor]

F[redakto | redakto tekstin burimor]

G[redakto | redakto tekstin burimor]

H[redakto | redakto tekstin burimor]

I[redakto | redakto tekstin burimor]

J[redakto | redakto tekstin burimor]

K[redakto | redakto tekstin burimor]

L[redakto | redakto tekstin burimor]

M[redakto | redakto tekstin burimor]

N[redakto | redakto tekstin burimor]

O[redakto | redakto tekstin burimor]

P[redakto | redakto tekstin burimor]

Q[redakto | redakto tekstin burimor]

R[redakto | redakto tekstin burimor]

S[redakto | redakto tekstin burimor]

T[redakto | redakto tekstin burimor]

U[redakto | redakto tekstin burimor]

V[redakto | redakto tekstin burimor]

W[redakto | redakto tekstin burimor]

X[redakto | redakto tekstin burimor]

Y[redakto | redakto tekstin burimor]

Z[redakto | redakto tekstin burimor]

1[redakto | redakto tekstin burimor]

2[redakto | redakto tekstin burimor]

3[redakto | redakto tekstin burimor]

4[redakto | redakto tekstin burimor]

5[redakto | redakto tekstin burimor]

6[redakto | redakto tekstin burimor]

7[redakto | redakto tekstin burimor]

8[redakto | redakto tekstin burimor]

9[redakto | redakto tekstin burimor]

Indeks alfabetik: Për lista në gjuhën angleze, gjermane, italiane, etj.

Lart - # - 0-9 - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - Shiko edhe

Shiko edhe[redakto | redakto tekstin burimor]