Kodi i mallërave 1000

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 1000 është pjesa e numrave çelës nga 1001 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
1001 Grurë dhe meslin
1002 Theker
1003 Elb
1004 Tërshërë
1005 Misër (drith)
1006 Oriz
1007 Melekuqe
1008 Hikërr, mel dhe fara kanarine;drithëra të tjera
Burimi TARIK indeksi shqip