Kodi i mallërave 1100

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 1100 është pjesa e numrave çelës nga 1101 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
1101 Miell gruri dhe miell meslini
1102 Miellra të drithrave të ndryshme prej grurit dhe meslinit
1103 Bollgur drithërash, kokrriza dhe sfera te drithrave
1104 Kokrra drithi të punuara ndryshe(p.sh. të zhveshura, të shtypura, të petëzuar, të qërruara, të prera apo të fetëzuara), përveç orizit të kreut Nr.1006; embrioni i drithrave, të plota, të shtypur, të petëzuara apo të bluar
1105 Miell, kokrriza, pluhur, të fetëzuar, granule dhe sfera prej patateve
1106 Miell, kokrriza dhe pluhur i perimeve të thara leguminoze të kreut Nr.0713, të palcës së drurit të palmës apo të rrënjëve apo zhardhokeve të kreut Nr. 0714 apo të produkteve të Kapitullit 8000
1107 Malt, nëse është e pa apo e pjekur:
1108 Niseshtëra; inuline
1109 Gluteni i grurit, nëse është apo i pa tharë
Burimi TARIK indeksi shqip