Kodi i mallërave 1400

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 1400 është pjesa e numrave çelës nga 1401 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
1401 Materialet vegjetale të një lloji të përdorur kryesisht për thurje (psh,bambuj, palmën indiane, kallamat, shelgu, gjethet e drurit të palmës, kashtë drithi, e pastruar, e zbardhur apo e lyer, dhe levorja e lirit)
[1402] - -
[1403] - -
1404 Produkte vegjetale të papërfshira dhe të paspecifikuara diku tjetër
Burimi TARIK indeksi shqip