Kodi i mallërave 1700

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 1700 është pjesa e numrave çelës nga 1701 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
1701 Sheqer i prodhuar nga kallam sheqeri apo nga panxhar sheqeri dhe saharoza kimikisht e pastër, në gjendje të ngurtë
1702 Sheqer tjetër,duke përfshirë laktozën,maltozen,glukozën dhe fruktozën kimikisht të pastra,në gjendje të ngurtë;shurupet e sheqerit që nuk përmbajnë lëndë aromatizuese dhe ngjyruese shtesë;mjalte artificial,nëse është apo jo i përzier me mjaltë natyral;karamel
1703 Melasat e rezultuara nga ekstraktimi apo rafinimi i sheqerit
1704 Ëmbëlsirat prej sheqerit (përfshirë çokollatën e bardhë),që nuk përmbajnë kakao
Burimi TARIK indeksi shqip