Kodi i mallërave 1800

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 1800 është pjesa e numrave çelës nga 1801 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
1801 Kokrra kakao,të tëra apo të thyera,të papërpunuara apo të pjekura
1802 Lëvozhga,lëkura,guacka e kakaos dhe mbeturina të tjera prej kakaos
1803 Brum kakao,nëse është apo jo e ç’yndyrosur
1804 Gjalp kakao,yndyre apo vaj kakao
1805 Pluhur kakao,që nuk përmban sheqer apo lëndë të tjera ëmbëlsuese shtesë
1806 Çokollatat dhe përgatitje të tjera ushqimore që përmbajnë kakao
Burimi TARIK indeksi shqip