Kodi i mallërave 2300

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 2300 është pjesa e numrave çelës nga 2301 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
2301 Miellrat, kokrizat dhe sferat, të mishit apo të brendeshmeve të mishit, të peshkut apo të krustaceve, molusqeve dhe kafshëve të tjera jovertebrore ujore, të papërshtatshme për konsum njerëzor; zhigla
2302 Krundet, mbetjet dhe mbeturina të tjera, nëse janë apo jo në formë të sferave, të fituara nga sitja, bluarja apo operacione të tjera të përpunimit të drithrave apo të bimëve leguminoze
2303 Mbetjet e prodhimit të niseshtësë dhe mbeturina të ngjashme, brume panxhari, mbetje panxhari dhe kthime të tjera të prodhimit të sheqerit, funderinat dhe mbeturinat e distilimit të birrës apo të alkooleve, nëse janë apo jo në formën e sferave
2304 Bërsitë dhe mbetje të tjera të forta, nëse janë apo jo në formën e sferave apo të bluara, të fituara prej ekstraktimit të vajit të kokrrave të sojës
2305 Bërsitë dhe mbetje të tjera të forta, nëse janë apo jo të bluara apo në formën e sferave, të fituara prej ekstraktimit të vajit të kikirikut
2306 Bërsitë dhe mbetje të tjera të forta, nëse janë apo jo të bluara apo në formën e sferave, të fituara prej ekstraktimit i yndyrave vegjetale, përveç atyre të kreut Nr2304 apo 2305
2307 Llum vere; smerc bruto
2308 Materialet vegjetale dhe kthimet e tyre, nënproduktet dhe mbetjet vegjetale, nëse janë apo jo në formë të sferave, të një lloji të përdorur në ushqimin e kafshëve, të papërfshira dhe të paspecifikuara diku tjetër
2309 Përgatitjet e një lloji të përdorur në ushqimin e kafshëve
Burimi TARIK indeksi shqip