Jump to content

Kodi i mallërave 4600

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 4600 është pjesa e numrave çelës nga 4601 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
4601 Gërshetat dhe produkte të ngjashme prej materialeve gërshetuese, nëse janë apo jo të bashkuar në shirita; materialet gërshetuese, gërshetat dhe produkte të ngjashme prej materialeve gërshetuese, të ngjitura së bashku në shirita paralele apo të endura, në formë të fletave, nëse quhen apo jo produkte përfundimtare (psh, "mats", hasra apo mbuloja të tjera)
4602 Prodhimet e kashtës, punët e tjera prej xunkthi dhe artikuj të tjerë, të bëra direkt me formë nga materialet gërshetuese apo të ndërtuara nga mallrat e kreut Nr. 4601; artikuj prej sfungjerit vegjetal
Burimi TARIK indeksi shqip