Kodi i mallërave 7700

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kodi i mallërave 7700 është pjesa e numrave çelës nga 7701 të kodit të mallërave në Kosovë dhe është e rezervuar për shfrytzim të mundshëm në të ardhmën në sistemin e harmonizuar.