Kodi i mallërave 7800

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 7800 është pjesa e numrave çelës nga 7801 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
7801 Plumb i papërpunuar
7802 Mbetje dhe kthime plumbi
[7803]
7804 Pllaka, fleta, shirrita dhe krisafe plumbi; pluhura dhe fetëza plumbi:
[7805]
7806 Artikuj të tjerë prej plumbi:
Burimi TARIK indeksi shqip