Konferenca e I-rë ndërkombëtare e Bujqësisë, Ushqimit dhe Mjedisit : 27-28 maj 2011, Korçë, Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Konferenca e I-rë ndërkombëtare e Bujqësisë, Ushqimit dhe Mjedisit : 27-28 maj 2011, Korçë, Shqipëri : libri i abstrakteve = International Conference of Agriculture, food and Environment : 27-28 may, 2011, Korça, Albania : book of abstract libër i botuar në Korçë nga Libraria "Kotti", në vitin 2011. Faqe 264.