Konferenca e dytë e studimeve albanologjike : me rastin e 500-vjetorit të vdekjes së Gjergj Kastrioti-Skënderbeut : Tiranë 12-18 janar 1968 (V.2)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Konferenca e dytë e studimeve albanologjike : me rastin e 500-vjetorit të vdekjes së Gjergj Kastrioti-Skënderbeut : Tiranë 12-18 janar 1968 libër nga Androkli Kostallari (red. përgjegj.). Botuar në Tiranë nga Instituti i Historisë dhe i Gjuhësisë, në vitin 1969. V.2, me 468 faqe.