Konferenca shkencore e 100- vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit : Prishtinë, 6-7 qershor 1978

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Konferenca shkencore e 100- vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit : Prishtinë, 6-7 qershor 1978 libër i botuar në Prishtinë nga Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në vitin 1990. V. 2, me 749 faqe.