Kontrollori

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kontrollor nënkupton personin fizik ose juridik, autoritetin publik, agjencinë ose ndonjë tjetër entitet që si i vetëm ose së bashku me të tjerët përcakton qëllimet dhe mjetet e përpunimit të dhënave personale.[1]

Burimi i të dhënave[redakto | përpunoni burim]

<references>

Referenca[redakto | përpunoni burim]

  1. ^ LIGJI PËR SHËRBIMET E SHOQËRISË INFORMATIKE Në amëzën assembly-kosova.org