Korça, qyteti i kulturës dhe i serenatave = Korça, the city of culture and romances

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Korça, qyteti i kulturës dhe i serenatave = Korça, the city of culture and romances me autor Guri Stefani, përktheu Elton Kërçiku dhe redaktor Apostol Kotani. Botuar në Tiranë nga "ASD", në vitin 2010. Faqet e librit 150.