Korça : qyteti dhe kujtime

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Korça : qyteti dhe kujtime libër me autor Vangjush Ziko. Botuar në Korçë nga Libraria "Kotti" në vitin 2012. Faqet e librit 451.