Korça : urbanistika dhe arkitektura

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Korça : urbanistika dhe arkitektura me autor Pirro Thomo. Emin Riza e Ali Muka (rec.) Botuar në Tiranë nga "Akademia e Shkencave" në vitin 2012. Faqet e librit 430.