Jump to content

Kostandinit dhe Elenës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kostandinit dhe Elenës (greqisht: Κωνσταντίνου και Ελένης) ishte një seri komike e njohur e televizionit grek q' u transmetua në sezone 1998-1999, 1999-2000, nga stacioni televiziv Ant1. Tema kryesore e serisë zhvillohet rreth konfliktit të një burri e një gruaje, Kostandinit dhe Elenës, me personalitete krejt të ndryshme për një shtëpi që ka kaluar në zotërimin edhe të të dyve nga një gabim ligjor në testamentin e dajës e Kostandinit.