Kudusi Lama, Gjenerali i luftës : divizioni i Kukësit gjatë luftës së Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kudusi Lama, Gjenerali i luftës: divizioni i Kukësit gjatë luftës së Kosovës libër me autor Halil Katana dhe Sadik Muraj (red.). Botuar në Tiranë nga "Mokra", në vitin 2002. Faqe 342. ISBN 99927-781-0-5