Kufijtë në dëm të shqiptarëve : (demarkacioni i vijës kufitare Kosovë-Mali i Zi në kontekstin historik, ish-jugosllav dhe të së drejtës ndërkombëtare)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kufijtë në dëm të shqiptarëve : (demarkacioni i vijës kufitare Kosovë-Mali i Zi në kontekstin historik, ish-jugosllav dhe të së drejtës ndërkombëtare) libër me autor Zejnullah Gruda dhe Flaka Surroi (red.). Botuar në Prishtinë nga "Koha", në vitin 2016. Faqe 152.