Kuidiçi gjatë shekujve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Titull tjetër ky i cili bën pjese ne serine e librave Harry Potter. Ne te vërtete është një prej librave qe ndodhen ne librarinë e Hoguortsit dhe J. K. Rowling e ka shkruar duke përdorur pseudonimin Kennilworthy Whisp, (shkrimtar dhe studios i Kuiditch) po ashtu si edhe me librin tjetër "Fantastic Beasts and Where to Find Them". Këtu flitet për historinë e sportit me te shquar te magjistareve, nga fillimet e hershme, kur fshesat shërbenin vetëm për te ecur drejt, lart edhe poshtë e deri ne ditët e sotme, ku me ane te tyre dhe te gjyles se arte u krijua ky sport magjik. Për me shume informacione klikoni këtu.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • Quidditch Through the Ages [1]