Kujtesa e punës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Memoria e punës (gjer. : Arbeitspeiche) - emërtim i përdorur nga shqipëfolësit me ndikim nga gjuha gjermane për një memorie të njehësuesit qendrorë të një makine llogaritëse i cili regjistronë programet dhe sasin e të thënave të pa përfunduara.

Shih RAM