Kujtime që nuk shlyhen : tre oficerë anglezë të zbulimit gjatë luftës në Shqipëri dhe Kosovë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kujtime që nuk shlyhen : tre oficerë anglezë të zbulimit gjatë luftës në Shqipëri dhe Kosovë libër me autor H. William Tilman, Julian Amery, Peter Kemp dhe Xhevat Lloshi (përkth.). Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 1997. Faqe 269.