Kumtesat e ceremonisë së promovimit të botimit të “Kalendari kombiar : 1897-1928” : Tiranë, 23 nëntor 2017

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kumtesat e ceremonisë së promovimit të botimit të “Kalendari kombiar : 1897-1928” : Tiranë, 23 nëntor 2017 libër nga Ergys Bezhani (përkth.), Petrit Bezhani (red.) dhe Autorë kolektivë nga Fondacioni "ALSAR". Botuar në Tiranë nga "ALSAR", në vitin 2018. Faqe 210.