Letërsia shqipe për fëmijë dhe kritika për të : sesion shkencor i Karvanit të Shkrimtarëve për Fëmijë “Agim Deva”, i mbajtur në Prishtinë, më 4 qershor 2009

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Letërsia shqipe për fëmijë dhe kritika për të : sesion shkencor i Karvanit të Shkrimtarëve për Fëmijë “Agim Deva”, i mbajtur në Prishtinë, më 4 qershor 2009 libër nga Xhevat Syla (red.), Ibrahim Kadriu (red.), Prend Buzhala (red.). Botuar në Prishtinë nga Karvani i shkrimtarëve “Agim Deva”, në vitin 2009. Faqet e librit 134.