Lexa

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Léa Cristina Lexa Araújo (e lindur më 22 shkurt, 1995) e njohur me emrin e profesionit si Lexa, është një këngëtare dhe aktore amerikane. parë të vetme, të "Posso Ser" Kënga e tij, u lirua në dhjetor 2014 dhe u bë një nga gjurmët më të luajtur në radio brazilian në vitin 2015. Kjo këngë është pjesë e PE të njëjtin titull të lëshuar nga Lexa në mars 2015 dhe të zbulohet si një vrojtim i albumit të tij të parë në studio. Në shtator 2015, këngëtarja lëshuar albumin e saj debutues, me titull Disponível.