Libri i vitit : botim i posaçëm i Gazetës së Korçës : vitet 1925, 1926 dhe 1930

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Libri i vitit : botim i posaçëm i Gazetës së Korçës : vitet 1925, 1926 dhe 1930 Botuar në Korçë nga Libraria e "Gazetës së Korçës", vitin 1930, 22 f., 34 f., 80 f. (Bashkëlidhur të tre vitet).