Lidhja Shqiptare e Prizrenit : 1878-1987 : seminar studimesh : me rastin e 100-vjetorit të saj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Lidhja Shqiptare e Prizrenit : 1878-1987 : seminar studimesh : me rastin e 100-vjetorit të saj kryesuar nga Afrim Q. Karagjozi dhe autorë kolektivë nga Federata Pan-Shqiptare e Amerikës "Vatra". Botuar në Boston nga Federata Pan-Shqiptare "Vatra", në vitin 1978. Faqe 77.