Liqenet e Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Liqenet e Kosovës

Liqenet e Kosovës luajnë një rol shumë të madh për popullin kosovar. Këtu vlen të përmendet rëndësia e tyre si ujësjellës, freskimin, peshkimi dhe relaksimin e njerëzve gjatë stinëve të ngrohta. Disa prej tyre janë liqene artificiale dhe disa janë liqene natyrorë.

Liqenet në Kosovë[redakto | përpunoni burim]

Liqenet në Shqipëri[redakto | përpunoni burim]

Lidhje të jashtme[redakto | përpunoni burim]