Lista e bashkësive lokale të Ulqinit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Komuna e Ulqinit ka 13 bashkësi lokale:

 • Bashkësia lokale 1 - përfshinë gjirin e Bashbylykut, pjesën jugore të qytetit të Ulqinit dhe kepin e Gjeranave
 • Bashkësia lokale 2 - përfshinë gjirin e Valdanosit, pjesën veriore të qytetit të Ulqinit, kodrën e Mendrës, kryporen e Ulqinit dhe vendbanimet Mal i Bardhë dhe Kodër
 • Bashkësia lokale 3 - përfshinë vendbanimet Krruç, Krythë e Ulqinit, Braticë, Salç dhe Kolonzë
 • Bashkësia lokale 4 - përfshinë vendbanimet Shtoj i Poshtëm, Shtoj i Epërm dhe Reç
 • Bashkësia lokale 5 - përfshinë vendbanimet Zogaj, Pistull dhe Mozhur
 • Bashkësia lokale 6 - përfshinë vendbanimet Darzë, Mal i Brisë, Shëngjergj, Qurkaj dhe Sutjell
 • Bashkësia lokale 7 - përfshinë vendbanimet Katërkollë, Shas dhe Brajshë
 • Bashkësia lokale 8 - përfshinë vendbanimet Ambull dhe Fraskanjell
 • Bashkësia lokale 9 - përfshinë vendbanimin Shtodër
 • Bashkësia lokale 10 - përfshinë vendbanimin Lisna Borë
 • Bashkësia lokale 11 - përfshinë vendbanimet Sukobinë, Dragaj dhe Rashtishë e Poshtme
 • Bashkësia lokale 12 - përfshinë vendbanimet Krythë, Kllezën e Sipërme, Kllezën e Poshtme, Megjureç, Leskoc, Millë, Kaliman dhe Bojkë
 • Bashkësia lokale 13 - përfshinë vendbanimet Kravar dhe Rashtishë e Sipërme

Shiko dhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]