Jump to content

Lista e emrave të përveçëm femërorë: N

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Lista e emrave të përveçëm femërorë

A | B | C | Ç | D | DH | E | Ë | F | G | GJ | H | I | J | K | L | LL | M | N | NJ | O | P | Q | R | RR | S | SH | T | TH | U | V | X | XH | Y | Z | ZH

  • Nafije
  • Narciza
  • Nazmije
  • Neje
  • Nehale
  • Nita
  • Nora
  • Nina

nertila a esht emer shipetar dhe qfar esht domethanja