Lista e filmave në gjuhën shqipe: U

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lista e filmave shqip

A | B | C | Ç | D | DH | E | Ë | F | G | GJ | H | I | J | K | L | LL |M | N | NJ | O | P | Q | R | RR | S | SH | T | TH | U | V | W | X | XH | Y | Z | ZH | 1-9

Kino filma[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. Udha e shkronjave
  2. Udhëtim në pranverë
  3. Unë e dua Erën
  4. Ura dhe kështjella

Filma televiziv[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Filma të animuar[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]