Lista e rretheve të Anglisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Emri Faqja interneti Popullsia (vlerësimi 2008) Lloji Qarku
Adur faqja interneti 60,700 West Sussex
Allerdale faqja interneti 94,500 komunë angleze Cumbria
Amber Valley faqja interneti 121,100 komunë angleze Derbyshire
Arun faqja interneti 146,600 West Sussex
Ashfield faqja interneti 116,500 Nottinghamshire
Ashford faqja interneti 113,500 komunë angleze Kent
Aylesbury Vale faqja interneti 176,000 Buckinghamshire
Babergh faqja interneti 87,000 Suffolk
Barking dhe Dagenham faqja interneti 168,900 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Barnet faqja interneti 331,500 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Barnsley faqja interneti 225,900 rreth metropolitan, komunë angleze South Yorkshire
Barrow-in-Furness faqja interneti 71,800 komunë angleze Cumbria
Basildon faqja interneti 172,600 Essex
Basingstoke dhe Deane faqja interneti 161,700 komunë angleze Hampshire
Bassetlaw faqja interneti Arkivuar 30 maj 2014 tek Wayback Machine 112,200 Nottinghamshire
Bath dhe North East Somerset faqja interneti 180,300 autoritet unitar Somerset
Bedford faqja interneti 155,700 autoritet unitar, komunë angleze Bedfordshire
Bexley faqja interneti 223,300 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Birmingham faqja interneti 1,016,800 rreth metropolitan, komunë angleze, Qytet (1889) West Midlands
Blaby faqja interneti 93,400 Leicestershire
Blackburn with Darwen faqja interneti 140,700 autoritet unitar, komunë angleze Lancashire
Blackpool faqja interneti 141,900 autoritet unitar, komunë angleze Lancashire
Bolsover faqja interneti 74,300 Derbyshire
Bolton faqja interneti 262,800 rreth metropolitan, komunë angleze Greater Manchester
Boston faqja interneti 58,300 komunë angleze Lincolnshire
Bournemouth faqja interneti 163,900 autoritet unitar, komunë angleze Dorset
Bracknell Forest faqja interneti 114,700 autoritet unitar, komunë angleze Berkshire
Bradford faqja interneti 501,700 rreth metropolitan, komunë angleze, Qytet (1897) West Yorkshire
Braintree faqja interneti 142,100 Essex
Breckland faqja interneti 131,800 Norfolk
Brent faqja interneti 270,600 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Brentwood faqja interneti 73,200 komunë angleze Essex
Brighton & Hove faqja interneti 256,600 autoritet unitar, Qytet (2000) East Sussex
Bristol faqja interneti[lidhje e vdekur] 421,300 autoritet unitar, Qytet (1542) Bristol
Broadland faqja interneti 123,300 Norfolk
Bromley faqja interneti 302,600 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Bromsgrove faqja interneti 92,800 Worcestershire
Broxbourne faqja interneti 90,100 komunë angleze Hertfordshire
Broxtowe faqja interneti 112,000 komunë angleze Nottinghamshire
Burnley faqja interneti 87,300 komunë angleze Lancashire
Bury faqja interneti 183,100 rreth metropolitan, komunë angleze Greater Manchester
Calderdale faqja interneti 201,800 rreth metropolitan, komunë angleze West Yorkshire
Cambridge faqja interneti 122,800 Qytet (1951) Cambridgeshire
Camden faqja interneti 235,700 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Cannock Chase faqja interneti 94,800 Staffordshire
Canterbury faqja interneti 149,700 Qytet (TI) Kent
Carlisle faqja interneti[lidhje e vdekur] 103,700 Qytet (TI) Cumbria
Castle Point faqja interneti 89,800 komunë angleze Essex
Central Bedfordshire faqja interneti 255,000 autoritet unitar Bedfordshire
Charnwood faqja interneti 167,100 komunë angleze Leicestershire
Chelmsford faqja interneti 167,100 komunë angleze Essex
Cheltenham faqja interneti 112,000 komunë angleze Gloucestershire
Cherwell faqja interneti 138,200 Oxfordshire
Cheshire East faqja interneti 361,500 autoritet unitar, komunë angleze Cheshire
Cheshire West dhe Chester faqja interneti 328,600 autoritet unitar, komunë angleze Cheshire
Chesterfield faqja interneti 100,800 komunë angleze Derbyshire
Chichester faqja interneti 110,500 West Sussex
Chiltern faqja interneti 90,900 Buckinghamshire
Chorley faqja interneti 104,800 komunë angleze Lancashire
Christchurch faqja interneti 45,800 komunë angleze Dorset
Colchester faqja interneti 181,000 komunë angleze Essex
Copeland faqja interneti 70,300 komunë angleze Cumbria
Corby faqja interneti 55,800 komunë angleze Northamptonshire
Cornwall faqja interneti 532,200 autoritet unitar Cornwall
Cotswold faqja interneti 83,500 Gloucestershire
Coventry faqja interneti 309,800 rreth metropolitan, komunë angleze, Qytet (1345) West Midlands
Craven faqja interneti 56,200 North Yorkshire
Crawley faqja interneti 101,300 komunë angleze West Sussex
Croydon faqja interneti 341,800 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Dacorum faqja interneti 139,600 komunë angleze Hertfordshire
Darlington faqja interneti 100,500 autoritet unitar, komunë angleze Durham
Dartford faqja interneti 92,000 komunë angleze Kent
Daventry faqja interneti 79,700 Northamptonshire
Derby faqja interneti 239,200 autoritet unitar, Qytet (1977) Derbyshire
Derbyshire Dales faqja interneti 70,700 Derbyshire
Doncaster faqja interneti 291,600 rreth metropolitan, komunë angleze South Yorkshire
Dover faqja interneti 106,900 Kent
Dudley faqja interneti 306,500 rreth metropolitan, komunë angleze West Midlands
County Durham faqja interneti 508,500 autoritet unitar Durham
Ealing faqja interneti 309,000 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
East Cambridgeshire faqja interneti 82,300 Cambridgeshire
East Devon faqja interneti 132,700 Devon
East Dorset faqja interneti 85,900 Dorset
East Hampshire faqja interneti 111,700 Hampshire
East Hertfordshire faqja interneti 135,500 Hertfordshire
East Lindsey faqja interneti 141,000 Lincolnshire
East Northamptonshire faqja interneti 86,200 Northamptonshire
East Riding of Yorkshire faqja interneti 335,000 autoritet unitar East Riding of Yorkshire
East Staffordshire faqja interneti 109,100 komunë angleze Staffordshire
Eastbourne faqja interneti 96,100 komunë angleze East Sussex
Eastleigh faqja interneti 121,000 komunë angleze Hampshire
Eden faqja interneti 51,900 Cumbria
Elmbridge faqja interneti 132,400 komunë angleze Surrey
Enfield faqja interneti 287,600 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Epping Forest (district) faqja interneti 123,900 Essex
Epsom dhe Ewell faqja interneti 72,400 komunë angleze Surrey
Erewash faqja interneti 111,300 komunë angleze Derbyshire
Exeter faqja interneti 123,500 Qytet (TI) Devon
Fareham faqja interneti 110,300 komunë angleze Hampshire
Fenland faqja interneti 91,800 Cambridgeshire
Forest Heath faqja interneti 64,700 Suffolk
Forest of Dean faqja interneti 81,900 Gloucestershire
Fylde faqja interneti 76,500 komunë angleze Lancashire
Gateshead faqja interneti 190,600 rreth metropolitan, komunë angleze Tyne dhe Wear
Gedling faqja interneti 112,100 komunë angleze Nottinghamshire
Gloucester faqja interneti[lidhje e vdekur] 115,300 Qytet (1541) Gloucestershire
Gosport faqja interneti 80,000 komunë angleze Hampshire
Gravesham faqja interneti 98,000 komunë angleze Kent
Great Yarmouth faqja interneti 94,400 komunë angleze Norfolk
Greenwich faqja interneti 222,900 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Guildford faqja interneti 135,700 komunë angleze Surrey
Hackney faqja interneti 212,200 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Halton faqja interneti 119,800 autoritet unitar, komunë angleze Cheshire
Hambleton faqja interneti 87,100 North Yorkshire
Hammersmith dhe Fulham faqja interneti 172,200 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Har angleze].gov.uk/ faqja interneti] 82,800 Leicestershire
Haringey faqja interneti 226,200 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Harlow faqja interneti 79,000 Essex
Harrogate faqja interneti 160,500 North Yorkshire
Harrow faqja interneti 216,200 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Hart faqja interneti 90,600 Hampshire
Hartlepool faqja interneti 91,700 autoritet unitar, komunë angleze Durham
Hastings faqja interneti 86,400 komunë angleze East Sussex
Havant faqja interneti 117,600 komunë angleze Hampshire
Havering faqja interneti 230,100 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Herefordshire faqja interneti 179,300 autoritet unitar Herefordshire
Hertsmere faqja interneti 98,700 komunë angleze Hertfordshire
High Peak faqja interneti 93,200 komunë angleze Derbyshire
Hillingdon faqja interneti 253,200 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Hinckley dhe Bosworth faqja interneti 105,200 komunë angleze Leicestershire
Horsham faqja interneti 130,700 West Sussex
Hounslow faqja interneti 222,600 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Hull faqja interneti 258,700 autoritet unitar, Qytet (1299) East Riding of Yorkshire
Huntingdonshire faqja interneti 168,900 Cambridgeshire
Hyndburn faqja interneti Arkivuar 30 maj 2006 tek Wayback Machine 81,600 komunë angleze Lancashire
Ipswich faqja interneti 122,300 komunë angleze Suffolk
Isle of Wight faqja interneti 140,200 autoritet unitar Isle of Wight
Isles of Scilly faqja interneti 2,100 sui generis Cornwall
Islington faqja interneti 190,900 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Kensington dhe Chelsea faqja interneti 180,300 Mini-bashkitë e Londrës, Bashki mbretërore Greater London
Kettering faqja interneti 90,700 komunë angleze Northamptonshire
King's Lynn dhe West Norfolk faqja interneti 144,800 komunë angleze Norfolk
Kingston upon Thames faqja interneti 160,100 Mini-bashkitë e Londrës, Bashki mbretërore Greater London
Kirklees faqja interneti 403,900 rreth metropolitan, komunë angleze West Yorkshire
Knowsley faqja interneti 150,800 rreth metropolitan, komunë angleze Merseyside
Lambeth faqja interneti 274,500 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Lancaster faqja interneti 143,700 Qytet (1937) Lancashire
Leeds faqja interneti 770,800 rreth metropolitan, komunë angleze, Qytet (1893) West Yorkshire
Leicester faqja interneti 294,700 autoritet unitar, Qytet (1919) Leicestershire
Lewes faqja interneti 95,200 East Sussex
Lewisham faqja interneti 261,600 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Lichfield faqja interneti 97,900 Staffordshire
Lincoln faqja interneti 88,400 Qytet (TI) Lincolnshire
Liverpool faqja interneti 434,900 rreth metropolitan, komunë angleze, Qytet (1880) Merseyside
London faqja interneti[lidhje e vdekur] 7,900 sui generis, Qytet (TI) London
Luton faqja interneti 191,800 autoritet unitar, komunë angleze Bedfordshire
Maidstone faqja interneti 145,400 komunë angleze Kent
Maldon faqja interneti 63,100 Essex
Malvern Hills faqja interneti 74,800 Worcestershire
Manchester faqja interneti 464,200 rreth metropolitan, komunë angleze, Qytet (1853) Greater Manchester
Mansfield faqja interneti 100,600 Nottinghamshire
Medway faqja interneti 253,500 autoritet unitar, komunë angleze Kent
Melton faqja interneti 49,300 komunë angleze Leicestershire
Mendip faqja interneti 110,100 Somerset
Merton faqja interneti 201,400 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Mid Devon faqja interneti 76,700 Devon
Mid Suffolk faqja interneti 94,700 Suffolk
Mid Sussex faqja interneti 131,600 West Sussex
Middlesbrough faqja interneti 139,000 autoritet unitar, komunë angleze North Yorkshire
Milton Keynes faqja interneti 232,200 autoritet unitar, komunë angleze Buckinghamshire
Mole Valley faqja interneti 82,000 Surrey
Newark dhe Sherwood faqja interneti 113,300 Nottinghamshire
Newcastle-under-Lyme faqja interneti 124,700 komunë angleze Staffordshire
Newcastle upon Tyne faqja interneti 273,600 rreth metropolitan, komunë angleze, Qytet (1882) Tyne dhe Wear
New Forest faqja interneti 175,400 Hampshire
Newham faqja interneti 249,500 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
North Devon faqja interneti 92,300 Devon
North Dorset faqja interneti 67,900 Dorset
North East Derbyshire faqja interneti 98,200 Derbyshire
North East Lincolnshire faqja interneti 158,200 autoritet unitar, komunë angleze Lincolnshire
North Hertfordshire faqja interneti 123,800 Hertfordshire
North Kesteven faqja interneti 106,100 Lincolnshire
North Lincolnshire faqja interneti 160,300 autoritet unitar, komunë angleze Lincolnshire
North Norfolk faqja interneti 101,500 Norfolk
North Somerset faqja interneti 206,800 autoritet unitar Somerset
North Tyneside faqja interneti 197,300 rreth metropolitan, komunë angleze Tyne dhe Wear
North Warwickshire faqja interneti 62,300 komunë angleze Warwickshire
North West Leicestershire faqja interneti 90,800 Leicestershire
Northampton faqja interneti 205,200 komunë angleze Northamptonshire
Northumberland faqja interneti 311,000 autoritet unitar Northumberland
Norwich faqja interneti 135,800 Qytet (1195) Norfolk
Nottingham faqja interneti[lidhje e vdekur] 292,400 autoritet unitar, Qytet (1897) Nottinghamshire
Nuneaton dhe Bedworth faqja interneti 122,000 komunë angleze Warwickshire
Oadby dhe Wigston faqja interneti 57,200 komunë angleze Leicestershire
Oldham faqja interneti 219,700 rreth metropolitan, komunë angleze Greater Manchester
Oxford faqja interneti 153,900 Qytet (1542) Oxfordshire
Pendle faqja interneti Arkivuar 22 korrik 2011 tek Wayback Machine 89,900 komunë angleze Lancashire
Peter komunë angleze.gov.uk/ faqja interneti[lidhje e vdekur] 164,000 autoritet unitar, Qytet (1541) Cambridgeshire
Plymouth faqja interneti 252,800 autoritet unitar, Qytet (1928) Devon
Poole faqja interneti 138,800 autoritet unitar, komunë angleze Dorset
Portsmouth faqja interneti 200,000 autoritet unitar, Qytet (1926) Hampshire
Preston faqja interneti 132,000 Qytet (2002) Lancashire
Purbeck faqja interneti 46,000 Dorset
[[komunë angleze of Reading|Reading]] faqja interneti 145,700 autoritet unitar, komunë angleze Berkshire
Redbridge faqja interneti 257,600 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Redcar dhe Cleveland faqja interneti 139,500 autoritet unitar, komunë angleze North Yorkshire
Redditch faqja interneti 79,900 komunë angleze Worcestershire
Reigate dhe Banstead faqja interneti 134,800 komunë angleze Surrey
Ribble Valley faqja interneti 58,500 komunë angleze Lancashire
Richmond upon Thames faqja interneti 180,100 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Richmondshire faqja interneti 51,500 North Yorkshire
Rochdale faqja interneti 206,300 rreth metropolitan, komunë angleze Greater Manchester
Rochford faqja interneti 83,200 Essex
Rossendale faqja interneti 67,300 komunë angleze Lancashire
Rother faqja interneti 88,800 East Sussex
Rotherham faqja interneti 253,900 rreth metropolitan, komunë angleze South Yorkshire
Rugby faqja interneti 91,700 komunë angleze Warwickshire
Runnymede faqja interneti 83,400 komunë angleze Surrey
Rushcliffe faqja interneti 109,800 komunë angleze Nottinghamshire
Rushmoor faqja interneti 89,600 komunë angleze Hampshire
Rutland faqja interneti 39,200 autoritet unitar Rutland
Ryedale faqja interneti 53,500 North Yorkshire
St Albans faqja interneti 133,700 Qytet (1877) Hertfordshire
St Edmundsbury faqja interneti 103,700 komunë angleze Suffolk
St Helens faqja interneti 177,500 rreth metropolitan, komunë angleze Merseyside
Salford faqja interneti 221,300 rreth metropolitan, komunë angleze, Qytet (1926) Greater Manchester
Sandwell faqja interneti 289,100 rreth metropolitan, komunë angleze West Midlands
Scar komunë angleze.gov.uk faqja interneti[lidhje e vdekur] 108,500 komunë angleze North Yorkshire
Sedgemoor faqja interneti 112,800 Somerset
Sefton faqja interneti 275,100 rreth metropolitan, komunë angleze Merseyside
Selby faqja interneti 82,000 North Yorkshire
Sevenoaks faqja interneti 114,700 Kent
Sheffield faqja interneti 534,500 rreth metropolitan, komunë angleze, Qytet (1893) South Yorkshire
Shepway faqja interneti 100,100 Kent
Shropshire faqja interneti 292,800 autoritet unitar Shropshire
Slough faqja interneti 121,200 autoritet unitar, komunë angleze Berkshire
Solihull faqja interneti 205,500 rreth metropolitan, komunë angleze West Midlands
South Bucks faqja interneti 64,800 Buckinghamshire
South Cambridgeshire faqja interneti 139,300 Cambridgeshire
South Derbyshire faqja interneti 92,700 Derbyshire
South Gloucestershire faqja interneti 257,700 autoritet unitar Gloucestershire
South Hams faqja interneti 83,500 Devon
South Holland faqja interneti 83,400 Lincolnshire
South Kesteven faqja interneti 132,000 Lincolnshire
South Lakeland faqja interneti 104,400 Cumbria
South Norfolk faqja interneti 119,200 Norfolk
South Northamptonshire faqja interneti 91,000 Northamptonshire
South Oxfordshire faqja interneti 129,100 Oxfordshire
South Ribble faqja interneti 107,200 komunë angleze Lancashire
South Somerset faqja interneti 158,700 Somerset
South Staffordshire faqja interneti 106,400 Staffordshire
South Tyneside faqja interneti 151,600 rreth metropolitan, komunë angleze Tyne dhe Wear
Southampton faqja interneti 234,600 autoritet unitar, Qytet (1964) Hampshire
Southend-on-Sea faqja interneti 164,300 autoritet unitar, komunë angleze Essex
Southwark faqja interneti 278,000 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Spelthorne faqja interneti 91,200 komunë angleze Surrey
Stafford faqja interneti 124,700 Staffordshire
Staffordshire Moorlands faqja interneti 95,500 Staffordshire
Stevenage faqja interneti 80,000 komunë angleze Hertfordshire
Stockport faqja interneti 281,000 rreth metropolitan, komunë angleze Greater Manchester
Stockton-on-Tees faqja interneti 191,900 autoritet unitar, komunë angleze Durham dhe North Yorkshire
Stoke-on-Trent faqja interneti 240,100 autoritet unitar, Qytet (1925) Staffordshire
Stratford-on-Avon faqja interneti 118,800 Warwickshire
Stroud faqja interneti 110,700 Gloucestershire
Suffolk Coastal faqja interneti 125,600 Suffolk
Sunderland faqja interneti 280,300 rreth metropolitan, komunë angleze, Qytet (1992) Tyne dhe Wear
Surrey Heath faqja interneti 83,400 komunë angleze Surrey
Sutton faqja interneti 187,600 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Swale faqja interneti 131,900 komunë angleze Kent
Swindon faqja interneti 192,900 autoritet unitar, komunë angleze Wiltshire
Tameside faqja interneti 215,500 rreth metropolitan, komunë angleze Greater Manchester
Tamworth faqja interneti 75,800 komunë angleze Staffordshire
Tandridge faqja interneti 83,500 Surrey
Taunton Deane faqja interneti 108,700 komunë angleze Somerset
Teignbridge faqja interneti 127,600 Devon
Telford dhe Wrekin faqja interneti Arkivuar 5 shkurt 2016 tek Wayback Machine 162,100 autoritet unitar, komunë angleze Shropshire
Tendring faqja interneti 147,600 Essex
Test Valley faqja interneti 115,400 komunë angleze Hampshire
Tewkesbury faqja interneti 79,100 komunë angleze Gloucestershire
Thanet faqja interneti 129,900 Kent
Three Rivers faqja interneti 87,700 Hertfordshire
Thurrock faqja interneti 151,600 autoritet unitar, komunë angleze Essex
Tonbridge dhe Malling faqja interneti 117,100 komunë angleze Kent
Torbay faqja interneti 134,000 autoritet unitar, komunë angleze Devon
Torridge faqja interneti 65,600 Devon
Tower Hamlets faqja interneti 220,500 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Trafford faqja interneti 212,800 rreth metropolitan, komunë angleze Greater Manchester
Tunbridge Wells faqja interneti 107,400 komunë angleze Kent
Uttlesford faqja interneti 73,700 Essex
Vale of White Horse faqja interneti 116,900 Oxfordshire
Wakefield faqja interneti 322,300 rreth metropolitan, komunë angleze, Qytet (1888) West Yorkshire
Walsall faqja interneti 255,400 rreth metropolitan, komunë angleze West Midlands
Waltham Forest faqja interneti 223,200 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Wandsworth faqja interneti 284,000 Mini-bashkitë e Londrës Greater London
Warrington faqja interneti 196,200 autoritet unitar, komunë angleze Cheshire
Warwick faqja interneti 135,700 Warwickshire
Watford faqja interneti 81,000 komunë angleze Hertfordshire
Waveney faqja interneti Arkivuar 22 qershor 2016 tek Wayback Machine 117,700 Suffolk
Waverley faqja interneti 118,700 komunë angleze Surrey
Wealden faqja interneti 143,300 East Sussex
Welling komunë angleze.gov.uk faqja interneti[lidhje e vdekur] 76,400 komunë angleze Northamptonshire
Welwyn Hatfield faqja interneti 108,300 Hertfordshire
West Berkshire faqja interneti 152,800 autoritet unitar Berkshire
West Devon faqja interneti 52,900 komunë angleze Devon
West Dorset faqja interneti Arkivuar 1 mars 2015 tek Wayback Machine 97,200 Dorset
West Lancashire faqja interneti 109,400 Lancashire
West Lindsey faqja interneti 88,900 Lincolnshire
Westminster faqja interneti 236,000 Mini-bashkitë e Londrës, Qytet (1540) Greater London
West Oxfordshire faqja interneti 101,600 Oxfordshire
West Somerset faqja interneti 35,500 Somerset
Weymouth dhe Portland faqja interneti Arkivuar 24 dhjetor 2005 tek Wayback Machine 65,000 komunë angleze Dorset
Wigan faqja interneti 306,800 rreth metropolitan, komunë angleze Greater Manchester
Wiltshire faqja interneti 455,500 autoritet unitar Wiltshire
Winchester faqja interneti 112,700 Qytet (TI) Hampshire
Windsor dhe Maidenhead faqja interneti 142,800 autoritet unitar, Bashki mbretërore Berkshire
Wirral faqja interneti 309,500 rreth metropolitan, komunë angleze Merseyside
Woking faqja interneti 92,200 komunë angleze Surrey
Wokingham faqja interneti 159,100 autoritet unitar Berkshire
Wolverhampton faqja interneti 236,400 rreth metropolitan, komunë angleze, Qytet (2000) West Midlands
Worcester faqja interneti[lidhje e vdekur] 94,100 Qytet (1189) Worcestershire
Worthing faqja interneti 100,200 komunë angleze West Sussex
Wychavon faqja interneti 117,300 Worcestershire
Wycombe faqja interneti 161,500 Buckinghamshire
Wyre faqja interneti 110,900 komunë angleze Lancashire
Wyre Forest faqja interneti 98,700 Worcestershire
York faqja interneti 195,400 autoritet unitar, Qytet (TI) North Yorkshire