Lista e tumave ilire

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është një listë jo e plotë e tumave ilire:

Tuma ilire në Shqipëri[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Tuma ilire në Kosovë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Tuma ilire në Mal të Zi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Tuma në Maqedoninë e Veriut[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Tuma në Bosnje dhe Hercegovinë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]