Lista e vendeve të Trashëgimisë Botërore në Maqedoni

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është një listë e Vendeve të Trashëgimisë BotëroreRepublikën e Maqedonisë.

Vende në Listën e Trashëgimisë Botërore[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Aktualisht në Maqedoni ka vetëm një vend që është në Listën e Trashëgimisë Botërore.[1]

Pamje Emri Vendi Lloji (kriteret) Data Numri
Ohridpanorama.jpg Trashëgimia natyrore dhe kulturore e rajonit të Ohrit Komuna e Ohrit, Rajoni Jugperëndimor kulturor dhe natyror (i, iii, iv, vii) 1979, 1980 99

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]