Llambi Gegprifti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Llambi Gegprifti.jpg

Llambi Gegprifti kryetar i Komitetit Ekzekutiv i Tiranës prej vitit 1986-1987 dhe 1989-1990.