Jump to content

Luadhet (Nestram)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Luadhe
Λιβάδι
Fshat

Luadhe (greqisht: Λιβάδι/Livádi; maqedonisht: Лнвада/Livada) ishte fshat në qarkun i Kosturit, Greqi. Në mes të Luftërave Ballkanike dhe Luftës së Parë Botërore, fshati Luadhe u bë e braktisur dhe nuk u ripopullua me njerëz.[1]

  1. ^ Todor Hristov Simovski (1999). Atlas of the Inhabited Places of the Aegean Macedonia Old and New Names. Türk Tarih Kurumu Basimevi. f. XXI, 73.