Lugina e Ujqërve Kurthi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lugina e Ujqërve Kurthi u krijua nga Osman Sınav. Për herë të parë u publikua më 19 prill 2007. Deri më tani, seriali ka 10 sezone. Në këtë sezon luajnë Nexhati Shashmas, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Defne Samyeli dhe Fikret Kuşkan. Prodhimi i serialit e bën Pana Film.

Transmetimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sezonet Dita/Koha Fillimi i sezonit Fundi i sezonit Kanali
Sezoni i parë Enjte 20:00 19 prill 2007 14 qershor 2007 Show TV
Sezoni i dytë Enjte 20:00 20 shtator 2007 5 qershor 2008 Show TV
Sezoni i tretë Enjte 20:00 9 tetor 2008 11 qershor 2009 Show TV
Sezoni i katërt Enjte 20:00 24 shtator 2009 3 qershor 2010 Star TV
Sezoni i pestë Enjte 20:00 23 shtator 2010 9 qershor 2011 atv
Sezoni i gjashtë Enjte 20:00 22 shtator 2011 7 qershor 2012 TNT
Sezoni i shtatë Enjte 20:00 13 shtator 2012 6 qershor 2013 atv
Sezoni i tetë Enjte 20:00 12 shtator 2013 12 qershor 2014 atv
Sezoni i nëntë Enjte 20:00 18 shtator 2014 11 qershor 2015 Kanal D
Sezoni i dhjetë Enjte 20:00 17 shtator 2015 16 qershor 2016 Kanal D