Mësues në Kosovë e në Shqipëri : personalitete të shquara të arsimit tonë kombëtar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Mësues në Kosovë e në Shqipëri : personalitete të shquara të arsimit tonë kombëtar libër me autor Abdullah Vokrri dhe Bajram Shatri (red.). Botuar në Prishtinë nga Libri shkollor, në vitin 2008. Faqe 292.