MacKenzie Bezos

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

MacKenzie Bezos eshte bashkshortja e siper marrsit teknologjik jeff bezos tani me ata jane te ndare por ata kane 4 femije kur jeff bezos dhe bashkshortja e tij vendosen te ndaheshin MacKenzie ( bashkshortja e tije ) i tha qe duhet tja jepte shume para sepse edhe ajo bente pune ne kompanin qe ai zotron Amazon