Magjia dhe magjistarët e fjalës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Magjia dhe magjistarët e fjalës.gif

"Magjia dhe magjistarët e fjalës" Studime, me autor Jorgo Bulo. Shtëpia botuese "Dituria", viti i botimit 1998. Faqet e librit 324. ISBN 99927-31-X