Magnetofoni

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Magnetofoni është një aparat i posaçëm për regjistrimin dhe riprodhimin e tingujve në shiritin magnetik.

Paisje elektroteknike që shërben për shndërrimin e sinjaleve elektro-magnetike në tingull.