Mali i Zi Pozitiv

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Mali i Zi Pozitiv (malazezisht: Pozitivna Crna Gora) është një parti politikeMal të Zi, e themeluar më 26 maj 2012. Qendra e kësaj partie është në Podgoricë dhe kryetar kanë Darko Pajoviqin.