Jump to content

Mamitë xherahe

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Mamitë xherahe në mungesë të mamive të specializuara, punën e tyre- kujdesin për gratë me barrë dhe për lindjen e foshnjave, aq sa dinin, e bënin gratë praktikante të pashkollë.