Manikere

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Manikere (nga frengjishtja Manucure) është puntorja që bënë mirëmbajtjen e thonjëve si dhe kutia e pajisur me vegla të nevojshme për kryerjen profesionit. Po ashtu manikeri thirret edhe veprimtaria për mirëmbajtjen e duarve në përgjithësi [1].

Burimi i të dhënave[redakto | redakto tekstin burimor]

  1. ^ Der Grosse Brock Haus, Band 14 - Wiesbaden 1984 ISBN 3-7653-0353-4